Annons


Annons


Veckans kärlekspar


Jag bara MÅSTE ge er veckans kärlekspar!! Jag blev så glad när Per och Lena dök upp tillsammans i vimmelnatten – vet inte riktigt varför men jag gillar Per Holknekt riktigt mycket och han såg så harmonisk, glad och förälskad ut i Lena och det om något är väl en bra anledning till att bli glad!

Annons

Sen vet jag att det är många som tisslar om att hon är värsta bitchen och allt det där – men vem vet, hon och Per kanske är skapta för varandra och har det hur bra som helst ihop. Vi håller tummarna för att det är så och säger STORT GRATTIS! Ny, fin kärlek ska alltid firas!

Första bilden! Kärleksparet Per Holknekt och Lena Philipsson vågade tillslut visa upp sig och sin nya förälskelse på röda mattan!

Första bilden! Kärleksparet Per Holknekt och Lena Philipsson vågade tillslut visa upp sig och sin nya förälskelse på röda mattan!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Veckans kärlekspar”

  1. Jag tycker det är jätteskoj att Lena träffat en ny man, skitsak att säga att hon är bitchig(de som tisslar om dé)… bara för att hon är en kvinna med skinn på näsan gör det automatiskt henne till en bitch???? Nä fy för alla otrogna män istället.

  2. Bra Anna, jag håller med dig. Det känns lite lågt att skriva på det sättet här… Vad skönt det vore om folk försökte förstå varann istället..

  3. Inte klassas Lena som en trevlig och rar person. Har träffat henne 2 ggr och det räckte. Men jag behöver ju inte umgås med henne och visst hon är säkert en gullig tjej med grabben/gubben som har stålar. Lycka till!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar