Annons


Annons


Veckans pinsamma på mattan


Cia Österberg

På alla dessa vimmel som jag arbetar på under kvällarna är det fullt med folk, kända och okända, och mitt i allt ska fotografer få sina bilder och reportrar ska fånga allas namn. Därför kan det ibland gå lite fel, åtminstone för mig som är ny.

Annons

På premiären av Safe House frågade jag mannen här till höger på bilden om hur det var att spela mot Denzel Washington i filmen. Skådespelaren Fares Fares har nämligen en stor roll i filmen, där Denzel även är med.

Problemet är bara att mannen på bilden inte är Fares Fares.

Lugnt tog mannen händerna kring mina axlar, lutade sig ner mot korta mig och sa tyst, för att inte skämma ut mig, du tror att jag är en annan man. Jag är Josef Fares, regissören. Min bror som spelar i filmen heter Fares Fares.

Aningen pinsamt men så fint av Josef Fares att inte skrika ut mitt fel inför alla, som jag kan lova att vissa andra kändisar gör. Därför får han en varm Vimmelprinsesskram skickad till sig genom cyberrymden. Hurra för snälla kändisar!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Veckans pinsamma på mattan”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar