Annons


Annons


Veckans snackis


Det har tisslats och tasslats om en hel del kändisar och annat i veckan som gick innan midsommar men det som ändå kammar hem förstaplatsen blir Carola och Kicken-hemlighetsmakeriet. Det var på Noppes sommarfest som dom två kom tillsammans igen men tänk va mycket enklare allt skulle bli om ni bara ställde er bredvid varandra på en bild för fotograferna och så, poff, var den saken ur världen.

Annons

Men nej, nej. Det ska konstras och placeras några vänner emellan sig när det är dags för fotografering och det ena med det andra. Vi kan väl helt enkelt konstatera att det börjar bli lite larvigt med allt detta – det är inte som att världen stannar upp för att ni är ett par! Tillsammans med huruvida kungen skulle komma och festa blev detta i alla fall kvällens- och veckans – stora snackis. Att stå och kramas och vänslas ena sekunden för att i nästa tvinga in några vänner mellan sig för en bild – nja… Frågan som blir är ju att om ni nu bara vill vara vänner är det väl den mest naturliga sak i världen att komma till en fest tillsammans? Det är ju det här konstigheterna som ni själv håller på med som skapar ”hypen” – vilket i och för sig enligt mig är precis vad ni båda två verkar vilja!

Om ni nu gillar att umgås som vänner vore det enklare att skippa katt- och råttalekan med fotograferna och posera tillsammans!

Om ni nu gillar att umgås som vänner vore det enklare att skippa katt- och råttalekan med fotograferna och posera tillsammans!

Och angående kungen så fick Cia ett sms dagen efter att han hade varit på gång och väntades komma till Cafét och festa med Noppe och de andra vännerna men att han tyvärr blev försenad från en annan tillställning. Så kan det bli när man är en populär festgäst!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar