Annons


Annons


Veckans snackis


Veckans snackis handlar om magar. Bebis- eller bara bullmagar, det är frågan?? Tokkära och nyförlovade paret Knut Berggren och Zinat Pirzadeh startade kvällens största magsnackis på Guldbaggegalan då Zinat, vacker som en dag, envisades med att posera med sin handväska i maghöjd. Något som Hollywoodkändisarna alltid gör när dom vill dölja ett litet bebisput på magen.

Annons

Vi kikade från alla håll och kanter men Zinat slingrade sig tätt intill sin Knut och klänningen gjorde inte saken lättare då den liksom inte riktigt smet åt kring magen utan luftigt hängde ner. Vad säger ni? Är det en liten Knut/Zinat bebis på jäsning mån tro?

Bebismage med frågetecken

Paret har redan berättat att dom mer än gärna blir en till så det är bara att gratulera OM det nu är en liten bebis där inne.

Bebismage – utan frågetecken!

Sen bara måste jag få gratulera Dramatenskådisen Elin Klinga som äntligen väntar sitt efterlängtade barn igen! Så här snygg var Elin i stilig dräkt med plats för bebismagen!


(22)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

8 kommentarer till “Veckans snackis”

  1. Hon har ju själv skrivit på Facebook att hon definitivt inte är gravid, men att flera hade frågat henne det på Guldbaggegalan. Att hon har blivit rundare beror på att hennes Knut lagar så fantastiskt god mat. Nu ska hon börja träna så hon är vältrimmad och slank till bröllopet i sommar.

    1. Ok! Tack för infon! Har inte kollat hennes Facebook men då vet vi att mina frågetecken om maggen inte är en bebis! Och underbart att mannen hennes gillar hennes kurvor! jag gillar också kurvor!

  2. Så lär det ju vara…annars antar jag att hon får bra betalt för att visa upp väskan för det var ju inte en speciellt naturlig pos hon stod i 🙂

  3. Citat: ”Dramatenskådisen Elin Klinga som äntligen väntar sitt efterlängtade barn igen! ” Bena ut den meningen…

    1. Det kanske är lite känsligt, men Elin Klinga var gravid tidigare men fick tyvärr missfall. Otroligt sorgligt och jag blev verkligen ledsen när jag hörde om det – vilket gjorde att jag blev så otroligt glad och lycklig för hennes skull när jag nu såg att bebismagen var där igen! Så nu håller vi tummarna att det går hela vägen!

    2. Känns lite känsligt att skriva om, men jag gjorde en liten, liten intervju med Elin om den väntade mammalyckan för ungefär ett halvår sedan. då hon var gravid. Sen fick hon (antar jag?) missfall för bebisbulan försvann. Och det var så otroligt sorgligt, jag blev verkligen ledsen när jag såg det vilket gjorde att jag blev jätteglad nu när den var tillbaka! Bebisbulan alltså! Så nu håller vi tummarna att allting går bra hela vägen!

  4. Hahaha…om kvinnor skulle vara gravida varje gång deras mage inte är platta som pannkakor eller de håller en väska framför sin bål så hade födelsetalet i Sverige fyrdubblats, lätt!:-) En kvinna har former som ju män dessutom uppskattar;-) Svårare än så är det inte! LOVE

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar