Annons


Annons


Veckans snackis om Carl Philip…


Carl Philip blir också ämnet för Veckans Snackis, för vi kunde inte riktigt slita oss från prinsen i går kväll, jag och Cia. Så från det att han kom till det att han lämnade minglet var vi tvungna att kika på vad han hade för sig! Och tyvärr måste jag säga att vi konstaterade ganska så snabbt att det verkar vara lite ensamt och inte så värst roligt att gå på mingel när man är prins. Alla andra rör sig obekymrat runt, tar ett glas vin till, en snitt och babblar lite hit och dit med de andra gästerna. Men inte Carl Philip. Han försökte nog lite men herre gud – han är ju våran prins! Det är inte direkt så att han minglar runt där i baren och snicksnackar lite med oss andra! Ha, ha! Fast det vore ju kul förstås – om han hade gjort det! Men det kändes tyvärr som att det blev lite av ett tomrum runt honom. Av respekt vet inte de andra minglarna riktigt vad de ska göra i hans närhet och för att inte verka påflugen eller störande tar man helt enkelt ett steg tillbaka. Vilket blir lite tokigt för då skapas ju det här avståndet mellan Carl Philip och alla andra som trängs i hörnen kring honom. Så där stod han lite smått ensam med ett glas vin och liksom kikade runt i lokalen och log mot de som tittade på honom.

Annons

Hans livvakt kom och pratade lite men gick sedan och ställde sig vid ena väggen. Mattias Klum stod också vid prinsen ett tag men hade ju självklart många andra att prata med samt signera böcker. Så tillslut gick prinsen fram till Mattias Klums son som satt och spelade lite dataspel på en liten handdator och satte sig med honom. Såg riktigt gulligt ut men jag kan ändå inte släppa att jag fick lite ont i magen.. Han såg så ensam ut där i minglet och jag och Cia pratade länge om hur konstigt det måste vara att vara kunglig. Men dom är ju i alla fall födda ”in i det” så Carl Philip vet väl inget annat, som tur är. Gud så skönt det måste vara för dom alla att umgås med sina nära vänner och sin familj – med folk som inte tar ett steg tillbaka för att inte störa utan med sådana som dom kan vara helt sig själva med.

Nästa gång Carl Philip, nästa gång tar jag mod till mig och kommer fram och skålar med dig!

Jorå, jag fick också min bok signerad av mästerfotografen Mattias Klum!

Jorå, jag fick också min bok signerad av mästerfotografen Mattias Klum!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

13 kommentarer till “Veckans snackis om Carl Philip…”

  1. tja men det ar ju denna EVIGA svenska tafatthet finns inte i Danmark och annu mindre i England… daer minglar di kongelige med di vanlige hur smidigt som helst… denna sociala vilsenhet ar saa krampaktig att det gjoer ont tom att laesa om det !!! stelt och kallt och vilset brrr tur man inte bor i Sverige !! 🙂 Mia det KLART att Du skall tala med prinsen…!!

  2. För mig är inte Carl-Philip typen minglare…Hans uppfostran och lite blyghet förbjuder honom till uppsluppenhet…Måste hela tiden tänka på sitt uppförande och att han blir ”avscannrad” i allt han företar sig….
    Det är en kvinna vid hans sida som skulle göra susen…Emma tex… 😀

  3. Gittan, Du är ju hopplös 🙂 men frånsett det där med Emma (finns det inga andra Du kan tänka Dig för prinsen?) så har Du nog rätt i vad Du säger.

  4. Prinsen är ju intresserad av fotografering, så nästa gång ni minglar med honom kan väl Cia prata kameror och bildbehandling med honom. Både Carl Philip och Kungen hade ju kamerorna i högsta hugg på OS t ex.

  5. Om han nu ska vara denna fantastiska reklampelare för vårt land borde det väl för sjutton gubbar ha ingått i hans s.k.”utbildning” att umgås med folk.
    Det är ju det vi betalar dyrt för.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar