Annons


Annons


Veckans snackis om Victorias märkesvanor…


Veckans snackis handlar om prinsessan Victoria och en av världens dyraste handväskor. Ja, något är det med prinsessan och den mycket, mycket exklusiva Birkinhandväskan som fått folk att gå i tokspinn! Lite förenklat kan jag väl säga att det är två läger – ett som är för Birkinväskan och tycker att herre gud, hon är ju prinsessa och varför i hela världen ska hon inte kunna få glassa lite med en snygg dyrgrip till handväska? Alla andra stjärnor gör ju det och har typ väskan i flera färger. Det är bara bra att hon coolar till sin still lite nu när hon har världens ögon på sig i och med förlovningen.

Annons

Det andra lägret tycker precis tvärt om – att Victoria om någon – så mycket elände som hon sett i världen i form av fattiga och sjuka barn med mera – hon borde föregå med bättre exempel än att lägga upp emot hundra tusen kronor på en handväska. Att det är fullständigt trams att gå omkring och glänsa med sin förmögenhet på det ytliga sättet och att det kanske till och med är lite för generöst med det kungliga apanaget om det finns råd med handväskor för hundra tusentals kronor.

Det är den här dyrgripen som skapat sådant rabalder "bakom kulisserna" i vimmelvärlden den här veckan.

Det är den här dyrgripen som skapat sådant rabalder "bakom kulisserna" i vimmelvärlden den här veckan.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Veckans snackis om Victorias märkesvanor…”

 1. Vilket märke är den fantastiskt fina klänningen (svart nederdel och vit upptill) som kronprinsessan bar på ”Drottninggalan”? Jag vill ha en likadan.

  1. Hej! Jag är så dålig på de kungligas kläder men våran modeexpert Lotta är superduktig och vet säkert så skriv inlägget på hennes blogg så får du säkerligen svar!

 2. Vem har sagt att Kronprinsessan har betalat for vaskan
  det kan vara sa att Hermes har givit den i present eller
  nagon privatperson………….
  Kronprinsessan ar alldeles for klok och ekonomisk for
  att spendera sa mycket pengar……………
  Hon kan ju ocksa inhandlat den pa nagon marknad
  i sydfrankrike som manga andra i dom kungliga kretsarna
  HEJA KRONPRINSESSAN NI AR BAST
  KOR SA DET RYCKER
  Fjollson

  1. Absolut! Helt rätt, hon kan visst ha fått den i present, men jag tror att de som irriterar sig ändå tycker att hon gör fel i att visa upp sig med en sådan galet dyr handväska. Att det ger fel signaler.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar