Annons


Annons


Veckans snackisar


Det nalkas helg och jag tänkte att vi skulle sammanfatta snackisarna från veckan som gått. Ingen har väl undgått att Brad och Angelina gift sig?

Congratulations mr & mrs Jolie-Pitt.

Congratulations mr & mrs Jolie-Pitt.

Drottningen och prinsessan Madeleine valde att nobba årets utdelning av Polarpriset eftersom pristagaren Chuck Berry under 1960-talet dömts för människohandel. Hör drottningen berätta här.

Annons

AO-Polar1

På röda mattan var det dock kärleksfest. Amanda Jenssen visade till exempel upp sin nya kärlek. Han heter Nic Schröder och är programledare, artist och upphovsman till ”Hej hej Monika”.

Superkära.

Superkära.

På Emmygalan som hölls natten mot måndagen dök svenskättade regissörhunken Cary Fukunaga upp i två flätor. The cut förutspår nu att detta blir en trendfrisyr och uppmanar alla män som sparat ut för att se ut som Leonardo Dicaprio att fortsätta tills de kan göra två Fukunaga-flätor.

Inne: Cary Fukunagas flätor.

Inne: Cary Fukunagas flätor.

AO-Dicaprio

Ute: Leonardo Dicaprios lilla knut.

Bilder: All Over Press.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar