Annons


Annons


Vi gör så här


Vi gör så här så kanske alla blir lite nöjdare! Då det är högsommar och semestertider är det också totalt stiltje på vimmelfronten… För ALLA vimlare – inte bara vi som precis fött bebisar! Ni som läser kvällstidningarna kanske också ser en tendens till nyhetstorka på nöjessidorna – som fylls ut med mycket intressanta texter i stil med ”E-Type sov med rävunge” som jag såg att en av tidningarna hade häromdagen.. Jag är fullt medveten om att med titeln Vimmelprinsessan är det fokus på min roll ute på röda mattorna och bakom kulisserna som den här bloggen skall handla om OCH, jag lovar, det kommer den också att göra! Men just nu mitt i sommaren är det tyvärr inte så mycket som händer på den fronten.. Vi har Båstad-veckan och den portionerar jag ut lite smått och smarrigt ifrån dagligen, men annars är det tomt i inbjudningshögen, vilket betyder no jobs for Cia and me…

Annons

Därför, mina vänner, blir det en hel del Lukas! Så visst, han betyder just nu allt i mitt liv, MEN anledningen till att det är lite skralt på skvaller- och vimmelfronten är först och främst just brist på sådant att rapportera om… Men det kommer, det kommer! När semestrarna är slut kommer inbjudningarna igen och då jäklarns kommer jag och Cia se till att det blir precis så skvallrigt och vimligt som jag också vill att det ska vara här!

Tills dess gör jag mitt bästa och för er som absolut inte vill läsa en rad till om Lillskrot eller Lukas eller vad jag kan tänkas göra om dagarna – gå inte in på inläggen som heter Dagens Lukas, för där blir det privata grejor.

Så hoppas vi på att det blir bra för alla!!!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Vi gör så här”

    1. Tack Neta!!! Tur att jag har dig… Det ska givetvis vara en mix av vimmel, skvaller, kärlek och så lite Lukas! Och så kommer det att bli också – men det är som sagt inte det lättaste att vimla på och hitta roligt skvaller och annat när det inte är några sådana jobb.. Men det kommer, det kommer! Mysigt att Lukas har några härliga läsare ändå!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar