Annons


Annons


Vilken kändis har en örtträdgård…


Vilken kändis har en örtträdgård hemma i den söta, gula lilla villan? Det skulle kunna vara den ni minst av allt tror. Han är landets främsta europoppare som till vardags helst lyssnar på rock, har långt, lockigt hår och klär sig oftast i militärbyxor eller jeans och vit t-shirt. Dödskalleringar och släng med håret är andra attribut och så kommer men då hem till denna trevliga artist och döm om min förvåning när det visar sig att den här rockaren har jordens grönaste fingrar! På tomten till den gula trävillan i Bromma står till och med ett växthus!!
– Jag älskar min trädgård och odlar egna grönsaker och örter i växthuset och här i krukor på terrassen, berättar han.

Annons

Och i köket är det rena rama kryddsamlingen då matlagning också står högt på favoritlistan. Vi är båda två uppväxta bara ett stenkast ifrån varandra i Bromma och har känt varandra i många år, även om vi inte är väldigt nära vänner. Men han är verkligen från hjärtat en av de trevligaste kändisarna jag vet, alltid med en kram och ett leende i beredskap när vi ses och inga krångligheter när det skall plåtas eller något annat. Mycket bra. Att han längtar efter barn kan jag skriva under på också och när jag kom där med jättemagen var han snabbt framme och klappade lite på dne och i ögonen riktigt såg jag längtan efter ett eget barn.
– Men jag har ett helt gäng med underbara gudbarn så jag får nöja mig med dom så länge, blir svaret med ett leende på frågan om det inte är dags för egna barn snart.
– Man måste ju ha en bra mamma till dom först eller hur, skrattar han och berättar vidare att han just nu har fullt upp med alla hundar som han jobbar med. Han är nämligen galet hundkär och hjälper hemlösa hundar tillrätta och har två stycken själv.

Vem är det då jag varit hemma och fikat i trädgårdne hos?

Det är Martin "E-Type" Eriksson! Här är vi nere vid båtvarvet i Ålsten i Bromma. Somrigt så att det förslår!

Det är Martin "E-Type" Eriksson! Här är vi nere vid båtvarvet i Ålsten i Bromma. Somrigt så att det förslår!

E-Typens tomatodling på terrassen i Bromma.

E-Typens tomatodling på terrassen i Bromma.

Inte riktigt som man tänker sig en rockers kök inte! Här lagas det mat kan jag säga!

Inte riktigt som man tänker sig en rockers kök inte! Här lagas det mat kan jag säga!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Vilken kändis har en örtträdgård…”

  1. Himla trevlig kille det där! Såg honom på TV4 när han pratade om sina irländska hundar. Hundtokig till max!
    Tjejerna borde ju stå i kö!!!!

    1. Ja, han är faktiskt genuint trevlig! Ett riktigt kap om du frågar mig! Men jag tror det är svårt för alla kända personer att träffa någon som verkligen vill ha dom bara för den dom är – inte själva kändisskapet eller så. Och Martin kanske har hamnat lite i den fällan, att han inte riktigt vet varför tjejerna är intresserade av honom och har man gått på några nitar så är det nog lätt att man blir lite skygg och väldigt ”picky” med dom man väljer att umgås med. Och våra kungabarn ska vi inte prata om.. Tänk vad hemskt egentligen att inte veta varför någon vill umgås med en? Tur att dom har sina gamla barndomsvänner som dom vet är på riktigt.

      Men Martin kommer nog snart träffa någon! Hoppas jag för jag vet att han så gärna vill ha familj och verkligen få leva med någon att älska.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar