Annons


Annons


Vinn min toklyxiga, exklusiva julklapp!!!


Jag har en present till er!!! Jul är en tid då man ska tänka på andra och vara extra snäll och generös – så jag har jobbat nattskift för att plocka ihop några av mina personliga, absoluta favoritprodukter till er! Tyvärr kan ju inte alla vinna, men jag har några helt fantastiskt fina och exklusiva lyxjulklappar som jag är så otroligt glad över att få lotta ut till er, mina kära läsare!

Annons

Eller vad säger ni om….

Biljetter till galapremiären av ”Leva Livet” på China Teatern!

Vårens härliga musikal med 80-talets största svenska hits. Och du har nu chansen att få mingla röda mattan fram med vårt lands allra största kändisar, sippa ett glas champagne och fotas av veckopressen!!

Den 13:e januari är det stor, kändistät galapremiär på China Teatern och två fina premiärbiljetter ligger i julklappen!

…. och på premiär måste man vara snygg så….

Då gäller det att ha riktigt bra produkter! Jag packar ner några underbara hudvårdskitt med min favoritkräm från Decléor, mineralpuder från bareMinerals PLUS läppglanset Buxom Candi - min absoluta favorit som får läpparna att pluta lite extra!

Och vet ni! Det kommer mera!!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Vinn min toklyxiga, exklusiva julklapp!!!”

 1. vore kul att se denna musikal med musik från -80 talet, och det där läppglanset – vore så nice att prova, älskar Decleors produkter. god jul!

 2. Jag är gärna där, när Ljuva Livet har premiär, taggad till tänderna med lyxigt hudvårdskit, hoppas att hela paketet blir mitt! God Jul!

 3. Tänk att på premiär få gå,
  flärd, skönhet och lyx,
  Inte soffpotatis eller övertidsjobb,
  tänk va lyckliga vi skulle bli då.

 4. Jag skulle gärna vilja vinna detta kit .Vore jättekul att kunna ta med mig min dotter och gå på CHINA TEATERN .
  Vi har aldrig varit på något arrengemang i Stockholm tidigare.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar