Annons


Annons


Vinn prinsessan Madeleines favoritklocka!


GRATTIS! Så här på fredagseftermiddagen tänkte jag surprisa med en liten present! Bara till er mina kära läsare! Jag har fått en supersnygg, turkos (hur snyggt som helst på sommaren när man är lite brun!) TRIWA-klockan av företagets trevliga Ludvig Scheja. Och den tänkte jag faktiskt ge till någon av er!

Annons

Här har ni godbiten! En turkos snygging i plast med Seiko-rörelse och 44 mm urtavla. "Serveras" i en fin, svart presentask.

Det roliga med den här klockan – förutom att duktiga killarna bakom märket tog hem Gulknappen för Årets Accessoar – är att självaste prinsessan Madeleine fullkomligt älskar den! När hon prydde ELLE:s nummer bar hon en TRIWA Greystone Chrono och hon har också setts bära både en vit likadan som ni kan vinna och en turkos. Förutom Madeleine har artisten Timbuktu och SEB:s direktör Annika Falkengren fallit för klockan.

Snyggaste sessan med Trixa-klockan på armen! Frågade faktiskt om jag fick byta till en vit som Madeleine har men den är helt totales slut!

Vi gör det hela enkelt. Maila mig på [email protected] och berätta kort om varför just du skulle bli så glad för klockan. Så väljer jag en vinnare.

Ha en underbar helg nu!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

7 kommentarer till “Vinn prinsessan Madeleines favoritklocka!”

  1. Hej

    Jätte kul med en tävling..hoppas jag vinner …det är säkert många som emailar nu….

    Ha en trevlig helg

    Kramisar Nettan ( Logan )

  2. Med denna snygga klockan blir det roligare att hålla ordning på tiden. Jag kommer att hålla ögonen på den hela tiden.

  3. Jag hade blivit glad för en ny klocka, för att min gamla klocka har gått hädan. Min annars så goa lill-tjej slängde ner den i toaletten och efter det doppet klarade sig klockan inte.

  4. Jag skulle bli jätteglad för denna klocka. Den jag har är min fars 50 år gamla Omega, den fungerar bra, men det skulle vara underbart med något modernare

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar