Annons


Annons


Vinn, vinn vinn!!


När man vimlar mycket tar både håret och hyn lätt skada – det ska ju fixas, stylas och sminkas var och varannan kväll vilket gör att jag blivit en ”sucker” för kvalitetsprodukter. Och tro mig det ÄR skillnad på snabbköpets 39 kronors shampoo och shampoo från till exempel Kerastase och Redken. Men visst är dom lite dyra – just därför är jag så glad över att få lägga ner några fina kitt även från dessa kvalitetsmärken i julklappen!

Annons

Varsågoda!

Lyxiga hårkitt från Redken!

Godis för håret!!

och sist men inte minst… Weledas produkter har alltid haft en speciell plats i mitt badrumsskåp. Och även till lillen använder jag deras oljor och krämer för vintertorr hy. Den här serien är helt grym!

Varsågod!

Perfekt för vintertorr hy!

Och hur gör man nu för att vinna detta? Lätt som en plätt! Svara på följande fråga och maila mig på: [email protected] så meddelar jag vinnarna lagom till julafton!

Vilket datum gifte sig Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel?
– Dom slog till den 12:e juni.
– Det var den 18:e juni som bröllopet gick av stapeln.

– Lördagen den 19:e juni blev Daniel Prins Daniel.

Tävlingen pågår till klockan 17.00 den 22:a december.

Lycka till!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

21 kommentarer till “Vinn, vinn vinn!!”

 1. Hej
  De gifte sig den 19 Juni…
  Jag är en glad sprallig tjej som älskar leva livet, men det gillar inte mitt hår, det är kaos skulle bli överlycklig om jag vann hårprodukter…eller ett skratt på teater??
  Jag har tur i kärlek så tyvärr inte tur i spel(eller lotteri) men jag gör ett försök…
  Ha det kanon och god jul
  kram Elin

 2. Nu har jag tävlat om denna alldeles underbara julklapp!

  Vet du ifall man kan köpa Weledas babyprodukter online någonstans?

  Tack!

 3. Viktoria älskar sin Daniel mera för var dag som går
  mera i morgon än idag och igår men mest gjorde hon det den 19:e juni 2010

 4. 19 juni gifter dem sig.

  Jag som är en arbetslös,småbarnsföräldrer skulle dö av lycka över att få en julklapp i år 🙂

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar