Annons


Annons


Vrålåk, slott och Gustaf Magnusons bebis…


Det rådde ingen lågkonjunktur ute på fina Rosersbergs slott i går inte! Miljonärstidningen Connoisseur ordnade sin årliga bildag med idel fina fyrhjuliga dyrgripar uppställda på slottsgården. Jag och Cia var givetvis på plats för Damens räkning och även om vi hittade både en och två bilar som föll oss i smaken var det ändå chokladtältet med ljuvliga små hembakade praliner som fick oss på bäst humör!

Annons

Det är lite kul det här med att vimla med jättemage! Plötsligt är man inte längre en reporter på jakt i kändisarnas ögon utan en höggravid ängel som är fritt byte byte för alla som bara mååååste berätta om sin egen förlossning, känna lite på maggen och lägga huvudet på sned och drömmande berätta hur mysigt det kommer bli med första lilla bebben.

Mikael Persbrandt skulle enligt uppgift komma och min plan var att utnyttja magen till att kanske, kanske få tuffingen att mjukna och öppna sig om sina känslor för papparollen och bebis nummer två som ligger på jäsning i sambon Sanna. Men icke. Inte helt otippat dök någon Persbrandt upp – vad skulle han egentligen göra det för? Mannen avskyr allt som har med journalister och fotografer att göra och gagnar det inte hans egen film eller teater håller han sig på så långt avstånd han kan.

Supertrevliga Gustaf Magnuson var däremot på plats, jobbar med bilar som han gör, och tittade storögt och med lite skräckblandad förtjusning på min kroppshydda.
– Ehhh.. Den där ska snart komma ut eller hur? Å nu vill du höra hur det är med mig och Nathalies bebisgörande eller hur, skrattade Gustaf och gav mig en stor kram.

Jo, men visst. När du ändå tar upp det så!
– Det är klart jag vill bli pappa någon gång men inte riktigt ännu, blev svaret med ett stort leende av kungakusinen som inte kunde ta ögonen från maggen.

Den här kan jag tänka mig!

Den här kan jag tänka mig!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar