Annons


Annons


Wictor Forss och exfruar på Lydmar


Nu ni! Är så glad över att få bjuda på sådana här fina fredagskarameller! Vad sägs om landets första ”playboy” och gentleman – härliga Wictor Forss. Och inte bara Wictor utan både exfruar och en mängd barn, barnbarn, vänner och bekanta. Platsen var Lydmar Hotel och anledningen var Wictors fina utställning. ”Oceans in the skies” heter den och motiven är som alltid Wictors faschination över himlens olika molnformationer.

Annons

Jag och min parhäst Cia fick äran att spendera en hel dag med herr Forss i hans fina villa på Mallorca där han bland annat visade hur han jobbar i timmar för att fånga molnen när de svischar fram över himlen. Och det kan jag säga från hjärtat, att en trevligare herre var det länge sedan jag träffade. Blev så glad när Wictor skickade en personlig inbjudan till sitt vernissage och även ännu gladare när det visade sig bli ett riktigt, riktigt trevligt och fint vimmel.

Veckans vimmel – ett litet smakprov

Wictor själv välkomnade gästerna tillsammans med dottern Lina.

Wictor själv välkomnade gästerna tillsammans med dottern Lina.

Fina tavlor på Lydmar. Oceans in the sky

Fina tavlor på Lydmar. Oceans in the sky

Wictors faschination för just moln började när han var mycket ute till sjöss.
– Det vart många, långa och ensamna nätter där ute på havet och då blev det att jag låg och tittade upp på molnen.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Wictor Forss och exfruar på Lydmar”

    1. Måste bara lite kort säga att jag helt håller med dig här! Kul också med ett VÄNLIGT inlägg för en gångs skull. Förstår inte varför ni är så många som måste vara elaka och hånfulla mot andra? Livet blir bra mycket roligare och trevligare om man behandlar andra så som man själv vill bli behandlad. Kan inte vara så svårt eller hur!

      Det intryck jag har fått av Wictor är att han verkligen är en varm, vänlig och generös person. Väldigt trevlig måste jag säga!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar