Annons


Annons


Wictor Forss, sonen Marcus och Barbro Ehnbom


Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom är en av de färgstarka kvinnor som Wictor föll för ”back in the days” och tillsammans har dom sonen Marcus. Som även han fotar precis som sin far, men som huvudsysselsättning har han musik och är en riktigt duktig saxofonist. Till vernissaget kom Barbro och Marcus för att kika på Wictors tavlor samt mingla med halvsyskon och goda vänner.

Annons
Färgstarka Barbro minglade glatt med sonen Markus.

Färgstarka Barbro minglade glatt med sonen Markus.

Och exfrun Kristina Forss var givetvis också på plats. Här tillsammans med väninnan Birgitta Paijkull och lille Herbert Horbitz.
kristina forss

Lite kul kan vi konstatera att Wictor gillar rödhättor!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Wictor Forss, sonen Marcus och Barbro Ehnbom”

  1. Sambos var de väl aldrig. Var inte Wiktor gift med den andra rödhättan i detta reportage. I alla fall var han väl gift då det begav sig, eller?

  2. Vad skulle ha mamma (Barbro Ehnbom) och pappa (Wictor Forss) sagt, om ”ormprinsessan” Sofia Hellqvist hade träffat deras son Markus Forss och inte prins Carl Philip!?
    Kanske hade SH då inte blivit valt till BBB-medlemmen, utan blivit arrangerat så snabbt som möjligt till Afrikas yttersta djungel!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar