Annons


Annons


Zlatan om sin kärlek till Helena


Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 31, pratar ju väldigt sällan om sitt privatliv. Och speciellt inte om sin kärlek till sambon Helena Seger, 43. Men för The Times Magazine gör han ett undantag.

– Förhållandet har fungerat eftersom hon förstår min karaktär och accepterar att jag är lite galen. Helena vet också hur hon ska hålla mig lugn, säger Zlatan som nu är bosatt med familjen i Paris och spelar för klubben Paris Saint Germain.

Annons

Att Helena är elva år äldre har bara varit positivt, menar Zlatan.

– Det hade aldrig fungerat om vi varit lika gamla. Jag var omgiven av kaos när vi träffades. Höll på att slå igenom och var bortom all kontroll, säger han.

Idag har Zlatan lugnat ner sig något – mycket tack vare barnen Maximilian, 7, och Vincent, 5.

– Barnen har gett mig perspektiv. Jag kan sitta med dem och njuta av min fritid istället för att hetsa upp mig över en match eller om en journalist har skrivit skit om mig.

 

All over press

All over press


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar